recept van deze week 11 tot 17 april

9 april 2016 om 15:55



Gevulde courgette

1 of 2 courgette 
3 eieren pakje gesneden ham
zakje geraspte kaas
1 ui 2 tomaten
zout en peper

Voorbereiding Verwarm de oven voor op 200 graden vet de ovenschaal in.
Bereidingswijze

Snij de courgette over de lenge doormidden.
Hol de courgette uit zodat de vulling daarin kan en leg de halve courgettes in de ovenschaal.
Doe de resten die je uit de courgette haalt in een kom.
Snij de tomaat, ham en de ui in blokjes of kleine stukjes en doe deze in de kom.
Doe de 3 eieren en een half zakje geraspte kaas erbij en meng alles goed.
Doe er voor de smaak zout en peper bij.
Vul dan de courgettes met het mengsel.
Doe nog wat geraspte kaas boven op en doe de ovenschaal in de oven voor 25 minuten.
Wanneer het ei goed gestold is en de kaas een goudbruine kleur heeft is de courgette klaar.


Serveertips Je kan er eventueel gebakken aardappeltjes of frietjes bij serveren.


Winkelmand

Winkelmand is leeg.

Laatste nieuws

Kerstpakketten Heeft u nog kerstpakketten nodig?.Vraag ons gerust
Wijnfeest 2018 WIJNFEEST zondag 23 septmeber moeten we helaas can …
nieuwe aardappelen ze zijn er weer nieuwe oogst aardappelen.*Frieslan …
Wijngaard Maronesse

Fam. van der Veeken
Steenwijkerweg 23
8316 RH Marknesse

E: info@maronesse.nl
T: 0527 291236
M: 06-50671785