recept van 4 april tot 10 april

5 april 2016 om 10:38





Surinaamse Bloemkool


INGREDIENTEN 4 personen
1 bloemkool 1 ui, gesnipperd
2 tl tomatenpuree
1 el kerrie
snufje zout
1 teentje fijngesneden knoflook
400 ml heet water
olijfolie 
klein stukje fijngesneden vers pepertje

Bereidingswijze

Was de bloemkool en snijd hem in roosjes.
Verhit 2 à 3 el olie in de wok en fruit de ui in de olie.
Kook alvast water.
Fruit de knoflook en peper even mee met de ui.
Doe de kerrie en tomatenpuree erbij, roer goed om en voeg dan de bloemkool toe en direct het hete water erbij.
Schep alles goed om, zodat de kerrie overal goed kan intrekken.
Zout naar smaak en met het deksel op de pan laten koken.
Laat koken tot het water nagenoeg is verdampt, maar let er op dat de bloemkool niet te slap wordt.

Serveertips
Lekker met rijst of gekookte of gebakken aardappels.


Winkelmand

Winkelmand is leeg.

Laatste nieuws

Kerstpakketten Heeft u nog kerstpakketten nodig?.Vraag ons gerust
Wijnfeest 2018 WIJNFEEST zondag 23 septmeber moeten we helaas can …
nieuwe aardappelen ze zijn er weer nieuwe oogst aardappelen.*Frieslan …
Wijngaard Maronesse

Fam. van der Veeken
Steenwijkerweg 23
8316 RH Marknesse

E: info@maronesse.nl
T: 0527 291236
M: 06-50671785